Εφαρμόστε αυτό το μικρό κόλπο για να επαναφέρετε την απαλότητα στις πετσέτες σας!

974593
- Advertisement -

Πώς να κάνετε τις πετσέτες να ανακτήσουν την απαλότητά τους;

Είναι, πράγματι, πολύ ενοχλητικό όταν έπειτα από ένα ωραίο μπάνιο, η πετσέτα που χρησιμοποιείτε για να στεγνώσετε, να σας γρατζουνάει. πλύνατε πρόσφατα, Καμιά φορά είναι τόσο σκληρή, που αισθάνεστε σαν να τρίβετε το σώμα σας στεγνό, με γυαλόχαρτο που ξύνουν τους τοίχους! Γιατί λοιπόν οι πετσέτες γίνονται τόσο τραχιές και η απαλότητά τους φεύγει τόσο γρήγορα; Έχει σχέση με το σαπούνι που χρησιμοποιούμε για το πλύσιμο των ρούχων και την ευαισθησία της επιδερμίδας του σώματός μας.

Υπάρχει όμως ένας εύκολος τρόπος για να το διορθώσετε!

Θερμοκρασία

Πρώτα απ ‘ όλα, είναι γενικά πολύ καλύτερο να πλένετε τις πετσέτες με ζεστό νερό. Ετσι, αφαιρούμε το επιπλέον σαπούνι που δεν απομακρύνεται κανονικά, καθώς και τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα μας που προσκολλώνται πάνω τους. Μπορεί να σας πέρασε από το μυαλό να χρησιμοποιήσετε μαλακτικό υφασμάτων και να ελπίζετε ότι αυτό θα κάνει τις πετσέτες να μαλακώσουν ξανά (αφού αυτό διαφημίζει το προϊόν στο όνομά του), αλλά δεν συνιστούμε να το κάνετε. Εάν διαβάσετε αναλυτικά τα συστατικά στη συσκευασία, θα συνειδητοποιήσετε ότι τα μαλακτικά περιέχουν πολλές χημικές ουσίες που δεν είναι καθόλου καλές και, στην πραγματικότητα, πολλά από αυτά τα προϊόντα θα μπορούσαν να είναι επιβλαβή για την υγεία.

Εάν θέλετε οι πετσέτες σας να ανακτήσουν την απαλότητά τους, δοκιμάστε καλύτερα κάτι διαφορετικό και τι καλύτερο από κάτι που έχετε πιθανώς στο σπίτι; Στην επόμενη σελίδα θα μάθετε τι χρειάζεστε από αυτήν την τεχνική.

- Advertisement -

advertisement