Εφαρμόστε αυτό το μικρό κόλπο για να επαναφέρετε την απαλότητα στις πετσέτες σας!

1804
- Advertisement -

Μεταλλικά στοιχεία

Εκτός από το σαπούνι και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, υπάρχουν μεταλλικά στοιχεία στο νερό που χρησιμοποιούμε στο πλύσιμο των ρούχων, που μετατρέπουν τις αφράτες πετσέτες μας σε σμυριδόπανο τόσο γρήγορα. Και είναι εκνευριστικό να αισθανόμαστε έτσι μετά από ένα χαλαρωτικό μπάνιο για να είμαστε φρέσκοι, όταν αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε είναι μια καθαρή και απαλή πετσέτα για να στεγνώσουμε άνετα. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να πετάξετε όλες αυτές τις σκληρές, τραχιές πετσέτες που έχετε στο ντουλάπι σας, καθώς υπάρχει ένας αρκετά εύκολος τρόπος για να επανακτήσουν την αρχική απαλότητα τους και να μην τις αισθάνεστε σαν τρίφτη τυριών.

Αμμωνία και ξύδι

Έτσι, εκτός από τη χρήση νερού υψηλής θερμοκρασίας, πρέπει να προσθέσετε το ξύδι, μετρώντας το με ένα φλιτζάνι, και λίγη αμμωνία στα ρούχα. Τοποθετήστε το διάλυμα στο χώρο του πλυντηρίου που βάζετε το μαλακτικού σας και έπειτα προσθέστε μόνο την ποσότητα απορρυπαντικού που συνήθως χρησιμοποιείτε στον αντίστοιχο χώρο του πλυντηρίου σας. Με αυτόν τον τρόπο, χάρη στην αμμωνία διασφαλίζουμε ότι το απορρυπαντικό δεν προσκολλάται στις πετσέτες και το ξύδι απομακρύνει τα άλατα που βρίσκονται στο νερό. Σε συνδυασμό, η αμμωνία και το ξύδι θα κάνουν τα πάντα για να ξαναγίνουν και να παραμείνουν οι πετσέτες σας μαλακές και αφράτες.

Θυμηθείτε: Δεν συνιστάται η χρήση μαλακτικού υφασμάτων. Εάν και είναι αποτελεσματικό στο να κάνει τα ρούχα πιο απαλά, όταν μιλάμε για οφέλη, αυτό το προϊόν δεν έχει τόσα πολλά για να καλύψει τα μειονεκτήματα της χρήσης του..

- Advertisement -

advertisement