15 κόλπα καθαριότητας που οι επαγγελματίες δε θέλουν να ξέρεις

135775
- Advertisement -

Αν δεν σου αρέσει να ξοδεύεις αμέτρητες ώρες για να τακτοποιείς το σπίτι σου, τότε η καθαριότητα είναι, πράγματι, ένας απαραίτητος μπελάς. Πολλές νοικοκυρές επιλέγουν να προσλάβουν καθαρίστριες για να αποφύγουν την πολύωρη ταλαιπωρία της γενικής καθαριότητας, αλλά οι επαγγελματίες αποτελούν μία πρόσθετη δαπάνη για τους περισσότερους προϋπολογισμούς. Σταμάτησε να πληρώνεις για επαγγελματίες και μάθε να απολαμβάνεις τη διαδικασία καθαρισμού με αυτά τα απλά, αλλά έξυπνα κόλπα που κάθε νοικοκυρά πρέπει να γνωρίζει! Εδώ είναι τα κορυφαία 15 κόλπα καθαρισμού που οι επαγγελματίες δεν θέλουν να γνωρίζεις.

15. Επιτάχυνε το στέγνωμα με μπάλες του τένις

my pillow in the dryer Free Shipping Available

Το να περιμένεις να στεγνώσουν ρούχα, σεντόνια, ακόμη και μαξιλάρια μπορεί να είναι δύσκολο. Εξάλλου, τίποτα δεν έχει καλύτερη αίσθηση από το να πηγαίνεις για ύπνο το βράδυ κάτω από φρεσκοκαθαρισμένα, ζεστά σκεπάσματα. Αλλά τα μαξιλάρια είναι δύσκολο να στεγνώσουν γρήγορα, ειδικά αν προσπαθείς να αποφύγεις να «μαζέψουν». Οι περισσότερες νοικοκυρές δε γνωρίζουν ότι μπορούν να στεγνώσουν γρήγορα τα μαξιλάρια τους χρησιμοποιώντας μπαλάκια του τένις. Απλώς ρίξε ένα μπαλάκι στο στεγνωτήριο, ενώ βρίσκεται σε διαδικασία στεγνώματος. Θα εκπλαγείς με το πόσο εύκολα στεγνώνουν τα ρούχα με τη βοήθεια του δημοφιλούς αθλητικού εξοπλισμού!

14. Ξεβούλωσε τις αποχετεύσεις με σπιτικό διάλυμα

6 giải pháp đơn giản để thông tắc bồn cầu mà không cần gọi thợ

Οι βουλωμένες αποχετεύσεις είναι ένας μπελάς που οι μάγειρες δεν μπορούν να αποφύγουν. Είτε δημιουργείς τρία γεύματα την ημέρα, είτε απλά προθερμαίνεις τον φούρνο για να ξεπαγώσεις τρόφιμα από την κατάψυξη μερικές φορές την εβδομάδα, το να φράξει η αποχέτευση και να χαλάσει ο σκουπιδοφάγος που μπορεί να έχεις, είναι μια συχνή εμπειρία που βιώνει κάθε μάγειρας. Μην χάνεις χρόνο με τον υδραυλικό, όμως. Ένα απλό σπιτικό διάλυμα μαγειρικής σόδας και ξιδιού μπορεί να διαλύσει όποιες ουσίες εμποδίζουν την αποχέτευση σου. Για το καλύτερο αποτέλεσμα, ρίξε μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα στην αποχέτευση και μετά πρόσθεσε ένα μείγμα από ίσα μέρη ξίδι και ζεστό νερό. Τα διάλυμα θα αφρίσει και θα απομακρύνει την ανεπιθύμητη συσσώρευση σε δευτερόλεπτα!

- Advertisement -

advertisement