Πώς να καθαρίσεις τις εστίες αερίου σου σε 1 λεπτό

13734
- Advertisement -

Είναι ζωτικής σημασίας να καθαρίζεις τις εστίες αερίου σου

Οι εστίες αερίου συντηρούνται εύκολα με αυτήν την απλή συμβουλή. Και πραγματικά πρέπει να το κάνεις,, γιατί μπορεί να γίνει αρκετά επικίνδυνο αν αφήσεις τη βρωμιά να συσσωρευτεί σε αυτήν την περιοχή! ΑΣΕ με να σου εξηγήσω…

Όταν σκόνη, βρωμιά και άλλα ανεπιθύμητα υπολείμματα κολλήσουν στις οπές μίας εστίας αερίου, μπορεί να τις βουλώσουν. Το αέριο δεν μπορεί να βρει την έξοδο του και συσσωρεύεται στους σωλήνες. Και το συσσωρευμένο αέριο είναι, όπως μπορείς να μαντέψεις, αρκετά εύφλεκτο.

Ωστόσο, συχνά καθαρίζουμε τις εστίες αερίου μας μόνο επιφανειακά. Μια γρήγορη, τεμπέλικη λύση είναι βολική αυτή τη στιγμή, αλλά μάλλον αργότερα θα το μετανιώσεις. Γι’ αυτό θα σου δείξουμε πώς να καθαρίσεις όλα αυτά τα βρώμικα υπολείμματα γρήγορα και σχολαστικά στην επόμενη σελίδα, χρησιμοποιώντας απλά οικιακά υλικά.

Οικιακά υλικά που θα χρειαστείς:

Τώρα που ξέρεις γιατί είναι τόσο σημαντικό να καθαρίζεις τις εστίες αερίου σου, θα σου πούμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για να τις κάνεις ξανά πεντακάθαρες και αστραφτερές. Κάνε αυτό τουλάχιστον μία φορά το μήνα και όλα θα πάνε καλά. Και το καλύτερο είναι: υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχεις ήδη όλα τα απαραίτητα οικιακά είδη στα ντουλάπια της κουζίνας σου!

Οικιακά υλικά που θα χρειαστείς:

1. Σαπούνι πιάτων
2. Μαγειρική σόδα
3. Σφουγγάρι καθαρισμού
4. Πανιά καθαρισμού (αυτό μπορεί να είναι ακόμα και ένα παλιό μπλουζάκι)
5. Μια παλιά οδοντόβουρτσα
6. Ένας συνδετήρας

Θα σου εξηγήσουμε πώς λειτουργεί αυτό το κόλπο καθαρισμού κουζίνας στην επόμενη σελίδα!

- Advertisement -

advertisement